fredag 23 november 2012

Were open again!

Efter en enormt tung sensommar och höst som gjorde att jag stängde ner här helt är det öppet igen.
När livet blir för privat så att man knappt vågar medverka själv så känns det inte precis som att man vill lämna ut sig själv åt någon annan heller.

Jag ska någon dag försöka få hit lite text igen. Mycket har hänt sedan sist. VÄLDIGT mycket faktist.
Lilla O har ju hunnit fylla 1 år, Rasmus har haft vattkoppor, fler allergier fick Lilla O, krafterna tog slut hos mig och kärleken och på den vägen är vi nu. Försöker hitta en stabil vardag trots oändliga läkarbesök, fysioterapier, rådgivningsbesök, dagiskvällar, mycket jobb, kurser och kommande resa ner till barnkliniken i helsingfors inom snar framtid.
Jul ska vi ju också fira! TILLSAMMANS med all makt i världen!
Något annat slut på julen finns inte, vi SKA vara tillsammans, friska, hemma.

Många tårar har runnit de senaste månaderna och fler lär det bli.

Att Oliwer blev diagnostiserad med sojaproteinallergi gjorde inte livet lättare. Vi hade just hittat en mjölkfri välling i Finland före allergin kom fram. Sempers mjölkfria välling var det, gröten deras testade vi också. Tyvärr så innehåller båda sojaprotein och därmed fick vi också veta att Oliwer var allergisk mot det.
Refluxen kom tillbaka med kraft, blåheten likaså. Han spydde, grät, grät, krampade och mådde helt enkelt fördjävligt i de 14 dygn vi hann provocera och testa det på honom.
Nu är vi lite i trubbel. Pengarna e totalt slut, sjukhusräkningarna ramlar in eftersom vi har hamnat på att börja åka in till polikliniker och dagskirurgi istället för avdelningar och Fpa har olika system för dessa. Avdelningskvoten var full i januari så där kostar det inget före 1.1.2013 igen men poliklinikkvoten deras är inte alls full ännu. dyrt blir det men vi måste ju.

Nu ska nog Oliwer försöka äta igen.. det går lite trögt på den fronten mellan varven..som idag t.ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar