lördag 3 mars 2012

hej hallå!

Vad tiden rusar iväg - jag hinner inte med!
Dagarna flyter bara på och hör och häpna - oliwer och jag har varit ute på promenad varje dag denhär veckan! UNDERBART!
Så skönt att få komma ut och andas frisk vårluft..så jag har längtat!
Och Oliwer sover riktigt bra i vagnen och de e tur de för där får han no spendera middagsvilan hela sommaren lång medans jag påtar i trädgården ;)

Vi var till apoteket i förrgår för att köpa Nutrilon Nutriton, ett pulver som fungerar som förtjockningsmedel till spädbarn. Man blandar i det i mjölken och låter den stå och dra i 3 minuter före man ger mjölken till barnet.
Vi har nu blandat i det i Oliwers mat sen dess och han verkar åtminstone äta lite bättre nu, det ser inte ut att göra så fruktansvärt ont, troligen för att refluxen har blivit lite mildare när mjölken inte stiger upp i matstrupen lika lätt när den e lite tjockare. De e det som e meningen med pulvret, att mjölken inte ska stiga upp i matstrupen igen och orsaka smärta för barnet. Lite lättare är det för honom men det tar fortfarande 30-60 minuter per måltid för honom att äta sina 110ml mjölk.

Orsaken till att det tar så lång tid för honom att äta kommer vi att få veta på torsdag när han ska på ny skopi och då också troligen dilatation av matstrupen. Däri ligger säkert problematiken, att matstrupen har fortsatt att krympa :(

En negativ sak med Nutrilon Nutriton är att Oliwer har fått hård mage..men vi hoppas att det går över med tiden och absolut inte att det blir värre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar