måndag 20 februari 2012

äntligen vardag

Nu e vi pigga och friska igen. Timo åkte iväg till jobbet i morrse. Rasmus till dagmamman och Oliwer och jag e hemma.
Har haft en glad och nöjd pojke hela morgonen. Matningen gick relativt bra, 90ml ner - 5ml upp.
Hann pumpa, äta frukost och dricka kaffe, diska & koka nappflaskor, plocka i och ur diskmaskin. diska och städa köket samt hänga upp tvätt, vika in rent och sätta igång en ny maskin med tvätt...sen tog tålamodet slut för lilla herr O..eller kanske inte tålamodet, refluxen satte igång efter hicka men inget kom ut men jag gick med honom upprätt på axeln en stund för att försöka lindra besvären.
Sen satte koliken igång.

Nu har han äntligen somnat i min famn och jag hoppas han får sova en timme nu tills det är matdags igen, annars blir han så trött så han inte orkar äta och vi får igång en dålig cirkel idag med mycket gråt p.g.a. hunger, dålig sömn p.g.a. hunger och ingen ork att äta p.g.a. gråt..sådana dagar e tunga och man börjar avsky matscheman över allt annat men efter att ha testat att ge mat tidigare med ännu sämre utgång så e de bara att försöka göra vardagen å smärtfri som möjligt och satsa all energi på att få honom att sova,äta och vara så smärtfri som möjligt. då får oväsentligheter som egen lunch, tvätt & disk osv stå åt sidan.

jep, nu står slösurf på schemat tills halv 12 när det blir att plocka nappflaskan igen och hoppas på en så smärtfri matning som möjligt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar